diumenge, 6 d’abril del 2008

6 d'abril de 2008 - Aplec D'Arenys de Mar

FERRAN CARBALLIDO - PROTAGONISTA DEL DIA




En Ferran Carballido interpreta l'obligada
" La Calandria Refila " (Felip Cervera-Narcís Paulís)
BONA INTERPRETACIÓ - FELICITATS FERRAN!




Durant la sessió de la tarda, va tindra lloc l'estrena de la sardana "Ningú com tú" del nostre flabiolaire Ferran Carballido, dedicada a en Salvador Saumoy.
BONICA SARDANA FERRAN!



6 comentaris:

Anònim ha dit...

Us estic profundament agraït a tots, nois. En tot el temps que portava a la cobla havia tocat dues sardanes dedicades a en Saumoy (la de l'Auferil i la del Vinarós)i crec que una persona com ell es mereix una sardana amb cara i ulls i no una deixalla en forma de partitura. De les 8 sardanes que he escrit, crec que "Ningú com tu" op.5 és la millor de totes. He intentat que us agradi a tots i espero que així hagi estat. Tant si és així com si no, ja estic content pel sol fet que aquella melodia meva us enganxi tant i la canteu amb certa regularitat.
Vull agrair-li també al Casti la seva actuació. El seu paper era delicat, pesat i compromès i ell va saber aguantar el tipus fins i tot estant lesionat.
D'altra banda, vull felicitar el Juan pel seu "LA-DO". M'ha demostrat que és un tot-terreny.
I per últim, vull destacar la interpretació que va fer l'Enric de la meva melodia. Va saber expressar-la tal i com jo l'havia pensat abans d'escriure-la. Es necessita melancolia i sentiment per fer-ho, i ell va transmetre aquests valors com per art de màgia.

I ja per acabar, us vull agrair un cop més a tots la vostra presència i col·laboració en el que va ser, fins ara, el dia més feliç de la meva vida. El resultat obtingut m'anima a seguir escrivint i a superar aquesta sardana tan especial, cosa que encara no he aconseguit...

Anònim ha dit...

Una mica de respecte,noi! Tothom fa el millor que sap i això s'ha de respectar t'agradi o no. No cal utilitzar paraules tan despectives com deixalla, senzillament no és del teu gust.

Anònim ha dit...

Ok, disculpeu. Canviem "deixalla" per "música que no és del meu grat però mereix tot el respecte del món."

Anònim ha dit...

També havia altres músics que ens vem deixar la pell!

Anònim ha dit...

I tant, de fet només cal mirar la primera línia del meu comentari:
"Us estic profundament agraït a tots". Hauria pogut comentar l'actuació de tots vosaltres, però per fer-ho m'hagués calgut una parrafada considerable, jejeej.

Francesc Botet ha dit...

Amic Carballido. Saps de sobres l'admiració que sentim per la Jovenívola, però sincerament amb aquests comentaris no fas cap favor
a la Cobla ni als seus seguidors i molt menys a la sardana.

Els Botet.