diumenge, 31 d’agost del 2008

Les vacances de l'Enric Ortí, 1er. tenora de la Jovenívola de Sabadell

L'Enric a Dublín...


País molt verd i molt bonic per a visitar.
La Molly Malone, és una estàtua molt típica de la ciutat de Dublín. Milers de turistes es fotografien al costat d'aquesta dona tan característica situada al costat del mític Trinity College.
La cervesa per excel·lència és la Guinness. Proveu-la perquè és molt bona...
També vam estar a la presó... No per haver delinquit sinó per a fer una visita, gairebé obligada quan ets en aquest país. En aquesta presó, anomenada Kilmainham Gaol, es va fer el rodatge de la famosa pel·lícula "En el nombre del padre".
A Glendalough (vall dels llacs) vam fer senderisme i vam gaudir de la natura al 100%.
Una de les zones més característiques d'Irlanda, són els Cliffs of Moher. Uns espectaculars penya-segats a l'oest de l'illa (no recomanable per a persones amb vertigen) que contrasten amb la resta del litoral.
Howth és un petit poble de pescadors situat a 8 Km de Dublín. Allà vam menjar el tradicional "Fish and chips".

Portaventura
L'últim dia de vacances la Maria, la Júlia i jo vam decidir fer una visita al parc temàtic. Quina gran sorpresa la nostra quan ens vam trobar els amics de la sardana de Santa Perpètua de la Mogoda!!! Va ser un dia que va portar cua...

2 comentaris:

Oriol ha dit...

osti enric, pinta molt bé això de Dublín, hauríem de buscar-hi algun bolo i fer un sortideta internacional!

Kiwi

Anònim ha dit...

La foto de la porta amb barrots em recorda a la injustía que es comet amb els artistes pel sol fet d'estar vius i, per tant, ser actuals. Un cop ja ets mort, els barrots es van trencant i la història et situa allà on et mereixes. I fins i tot a vegades se t'eleva excessivament... mireu en M.S.Puigferrer...